Tuesday, March 29, 2011

Bibir mungil lagi segar, baru laki suka kejar.. hihi..

Expressed by Noorita Yusof at 11:58 AM
From my previous post, one of my reader, the gorjes Mas Putri ada advise saya supaya jangan pakai Vaseline utk lembabkan bibir. Sebab takut bibir jadi hitam katanya.


Maksud saya, untuk bibir sahaja. Utk anggota2 lain selain bibir kecuali rambut, mata, lubang hidup ect ect tu boleh je pakai.. hehe..


So, alternatif...?

Saya masih tak dapat cari the best lip balm yang dapat mengatasi masalah kekeringan bibir tahap tak seksi cam Angelina Jolie ni, until I met....






And so far this is the best!

3 thoughs.. on "Bibir mungil lagi segar, baru laki suka kejar.. hihi.."

MaS PuTRi on March 29, 2011 at 6:15:00 PM GMT+8 said...

kak ieta, segan tau letak nama saya yg tak seberapa ni.. anyway thanks.. best ke lip therapy ni? jenama still sama, contents tak sama dgn yg 1st tu ek?

REAL: strategi takluk suami

Noorita Yusof on March 30, 2011 at 10:33:00 AM GMT+8 said...

hehe mesti la. thanks tau sebab bagi good info. So far orang farmasi tu cakap tak sama. Sebab ni specialized utk bibir. harap2 dia tak kelentong hehe..

Anonymous said...

kalau korang nak bibir merah dan lembab..cuba letak madu asli(bukan tiruan) before tidur..dalam masa 2 minggu korang akan nampak perubahan...xpecaya cubalah..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal