Monday, April 18, 2011

:)

Expressed by Noorita Yusof at 10:23 AM
Smalam abis je Sports Day Sofiya ingat dapat la singgah restoran best2 nak lunch kan. Memandangkan dah lebih kurang pukul 1 lebih dah time tu.

Me : "Pa, awak dah lapar lom ek. Nak terus balik ke apa?"  (Dalam hati menyimpan harapan konon2 nak  makan luar la kan).

Mr. Hubby : "Hmm kita tak la lapar bangat. Tapi kita balik je la. Awak masak." (Damn..)

Me : "Ha..? Masak.. Ala.. Ayam keras lagi la.." (Ala. Malas nye nak masak huhu.. Penat..)

Mr. Hubby : "Takpe kita boleh tunggu.."   (Damn.. Damn..)

Me : "Tapi cili kering takde. Cili padi pon tinggal sikit. Santan pon.." (Ajak makan nasik kandar please.. wink wink..)

Mr. Hubby : "Ok kita singgah Giant dulu beli menda2 tu." (A.I.S.E.H!!)

Me : "Hmm... Okla........."


Singgah la supermarket segala beli apa yg I claim abis tu segala....
Then masak la dengan muka muncung patbelas. Menu: Ayam Padang & Goreng Kacang Panjang.
In 1 hour (sungguhpun lauk adalah 20 jenis, tapi ayam adalah keras ok.. segar dari freezer) saya siapkan lauk kat meja.


Me : "Pa, dah siap.. Meh la makan.." (Suara mendatar abis la sebab tension kan. Laki aku ni takde hati perut langsung la.. Penat2 suruh gak masak uhuk uhuk..)

Mr. Hubby : "Hmmm... Sedapnya bau... Ni la dia hidangan dari syurga...."

Me :  :)    (Ok, segala penat lelah hilang dalam satu saat..)

9 thoughs.. on ":)"

liyana on April 18, 2011 at 10:44:00 AM GMT+8 said...

alahai sweet nye hubby akak :)

Noorita Yusof on April 18, 2011 at 1:43:00 PM GMT+8 said...

hehe.. dia suka tau wat nak nangis..

nn on April 20, 2011 at 2:13:00 PM GMT+8 said...

awwww aweet! :D

Anonymous said...

[url=http://www.freewebs.com/trazodone-buy]purchase desyrel 50 mg
[/url]

Anonymous said...

[url=http://amoxicilline.webs.com/]acheter Amoxival
[/url][url=http://acheter-amoxicilline.webs.com/]durĐ“©e traitement amoxicilline
[/url] amoxicilline keelontsteking
amoxicilline famille
amoxicilline zydus

Anonymous said...

[url=http://cyclosporine.webs.com]cyclosporine topical
[/url] ciclosporina holiday
buying Cyclosporine
neoral capsules

Anonymous said...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]rebetol 100 mg
[/url] virazole buy online
rebetol 200 mg
buy ribavirin online

Anonymous said...

[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]medrol infertility
[/url] is methylprednisolone used to treat sinus infections
medrol no prescription
medrol dose steroid pack

Anonymous said...

http://biaxin-buy.webs.com/ biaxin online
http://sustiva-efavirenz.webs.com/ purchase Efavirenz
http://asacol-mesalamine.webs.com/ asacol 800 mg hd
http://www.freewebs.com/pentasa-mesalamine/ asacol

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal