Tuesday, April 12, 2011

Disney on Ice 2011 - Worlds of Fantasy

Expressed by Noorita Yusof at 5:01 PM
Adalah terlambat mengupdate.

Last last Sunday we went to our so called annual kids fun time. Apalagi kalo tak Disney on Ice time..!!! (Sapa yg excited ni aku pon confused).



So mari kita biarkan gambar berbicara.



I'm ready!

Payah nyer nak amik gambar budak ni. Asyik lari sana sini!


We're ready!
 
 Main character for this year - Little Mermaid, Cars, The Lion King & Tinkerbell


video
Host - Mickey Mouse and Friends...


Cars..


Little Mermaid & kawan2


The Lion King


Intermission - Makan2 dulu..


Tinkerbell


Masing2 dapat upah baru la nak balik..



Post Mortem:
- Still tak dapat menandingi Disney on Ice Princess Wishes last 2 years. Show, character, props sume2 lah.
- Kali ni tok ma budak2 join. Dah namanya ada orang senior join kan sume kena lengkap serba serbi. Daripada makanan sampai ke persediaan kencing berak baju spare, sluar spare, jaket takut sejuk, plastik takut muntah, minyak angin takut sakit perut, blah blah sume cukup lengkap!
- Makanan saja dah boleh bawak pegi berkelah dua hari dua malam - nugget, sosej, fries, ciken wing, roti cekelat, oreo dan macam2 makanan kedai koperasi sume ada dalam beg. Tunggu ngaps je.
- Sofiya dah besar kan so dah pandai mengenjoy. She very excited from beginning sampai abis. Lebih2 time mermaid kuar.
- Mu'az macam takde perasaan. Diam dan makan je keje dia.
- Dah dekat nak abis baru Mu'az bukak mulut - "Mama, mana Hantu Kak Limah tak kuar2 ni..?" Nak, orang dah sampai ke Hollywood, apakah masih setia bersama Mamat Khalid?? Adalah sungguh sambal belacan anakku yg seorang ini..
- Dah abis show harusla kena beli ole2 buah tangan kan. Nasib budak2 tak merapu nak mainan bukan2 yg mahal macam bedil tu. Harusla saya beli ole2 yg paling murah harganya - coloring book yg berharga RM15 sekeping sahaja. SAHAJA ya!

0 thoughs.. on "Disney on Ice 2011 - Worlds of Fantasy"

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal