Friday, April 1, 2011

Yearly headache (bcoz too excited!)

Expressed by Noorita Yusof at 2:16 PM
Mr. Hubby nye birthday is just around the corner!

And saya macam biasa masih tercari2 hadiah apa yg the best nak kasik dia kan.

Jom semak checklist sat.

2000
Body shampoo dalam botol shape dumbbell. (sebab dia tengah menggila bina badan time ni)

2001
Patung popeye. (sebab lengan dia gemuk cam lengan popeye the sailorman.. tut.. tut..).

2002
Buku ada quote love2. (sebab dah start nak berjiwang).

2003
T-shirt berkolar kaler kelabu (pilih sama2 ngan ma & abah. jadi ciri2 hadiah adalah kebapaan sket).

2004
Wallet yg ada ukiran nama dia (nak tunang kan. wallet kena yg jenis ada byk ruang2 sket. hehe).

2005
T-shirt fit kaler creame (sebab seksi).

2006
Buku motivasi (sebab masing2 kena pandai motivatekan diri sejak dua menjak jadi parents kans).

2007
Belt (sebab tak tau nak kasik apa dah).

2008
Magic trick set. Punya la setahun kasik hint nak menda ni kan kan kan.. (Mr Hubby terer buat magic woo.. Setaraf David Blind! hehe).

2009
Pakej spa (Sejak dua  menjak berbisnes ni, penat je manjang. Kasik la chance manja2 diri sket..)

2010
Sling bag & kek shape burger, homemade punyah!

2011
??


Jadi 2011????

Masih mencari2 hadiah yang the best.

Tapi ari tu ada tanya dia nak apa utk birthday kali ni. Jawapan dia senang je.

"Kasik kita duit".

DUIT..?

"Sebab kita nak beli buku".
"Nanti resit dia kita kasik kat cayang balik. Boleh dapat refund income tax kan".

2 thoughs.. on "Yearly headache (bcoz too excited!)"

-:monalisacrv:- on April 5, 2011 at 10:55:00 AM GMT+8 said...

cop! 2011 bg Ipod ke Ipad ke. Ieta pun leh pakai. Hehehe..Beli hadiah yg jd kegunaan bersama..ehehhehe..

Noorita Yusof on April 12, 2011 at 5:57:00 PM GMT+8 said...

aiyo tak mampu la sha..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal