Wednesday, July 18, 2012

Justin dan kesuwitannya..

Expressed by Noorita Yusof at 1:09 AM
Dulu kan.. Saya kan.. Memang sikit pun tak heran sama itu budak tau..

Sehinggalah..

Di suatu hari nan indah permai..

Akan tertontonlah daku pada kaca TV..





Ekceli pertontonan itu adalah tidak disengajakan.
Tapi bila dah start tengok filem ni saya jadi cam aik.. Best la plak..

Overallnya filem ni pasal cemane bakat si Justin Bieber (JB) ni dicungkil, sapa yang bertanggungjawab intro dia ke dunia hiburan n naikkan dia, cemane susah senang dia nak jadik retis, sikit2 improve sampai dapat kumpul peminat satu dunia hinggakan dia mampu buat konsert kat Madison Square Garden. Tiket dia terjual in just within 22 minutes sahaja ye puan puan.. Woooh..! Bukan calang2 retis nak wat show kat sini kaus... Retis2 hebat jah. Kalau ND Lala masuk queue, tunggu anak dia menang American Idol dulu baru bleh rasanya.. (nama sekadar untuk hiasan sahaja).

Jadi setelah menonton pilem ini, saya sudah jatuh minat kat JB secara mee segera. Instantly! Sekelip mata! Sedetik cuma!

Sebab?

Sebab from this film, I found and discovered that this Canadian boy is such a sweeeetttt boy seriously!

Penuh dengan elemen kejutan dan bangsa tak kisah serta tak berlagak serta agak naif serta comel dan serta macam macamlah!

Palinggggg saya suka kan dia sukaaa sangat wat surprise kat fan2 dia. Contoh?

Jalan2 kat tepi jalan pastu singgah kat tempat dia pernah lepak utk nyanyi2 & kasik motivasi kat budak yg tengah buat menda sama macam yang pernah dia buat dulu.

video
- Tengah2 hang dok nyanyi lagu Ombak Rindu tiba2 Aaron Aziz datang letak duit lima posen..? -


Jalan2 pastu kasik tiket free kat fan2 dia (omaigash!!)
video
 - Can you see their tears..?? Well I'm in tears too.. huwaa... Shuwitttttt -


Ada banyak lagi scene2 pengejutan peminat yang betul2 menyebakkan dada. I mean pernah ke korang dok2 makan laksa kat warung tepi jalan tiba2 Anuar Zain datang dok sebelah sambil hulur tiket..?

Atau dok sedap2 korek2 idung kat taman tiba2 Ella and the boys datang ajak pi tengok konsert dia..?

Only happened if JB is around.

 Tu belum masuk part dia tarik peminat dok skali atas stage ngan dia serta berdendangan.

video
- Ok filem ni sepatutnya adalah filem kegembiraan. Tapi aku dok nangis manjang.. huwaaaa!!!!!! -

Ok enuff..

Kesemertaan jatuh cinta pada JB telah mendorong aku korek2 video dia kat youtube. Macam2 jenis cara kasik peminat dia sakit jantung yang dia buat ok.

Surprisekan wedding orang, jadi hadiah (jadik hadiah ok, bukak bagi hadiah) kat peminat kecik dia during her birthday, surprisekan birthday party orang, jalan2 kat kaki lima tiba2 wat show ngan gitar tu toksah cite lah. memang slalu.. macam2 lagi lah yg mmg buat aku sebak dada je nengoknya..

Paling paling saya suka kan, pengejutan peminat yang ini. Gila ultimatelah!!
video
- One word : LUCKY!!! -


video
- Menangis meraung meratap hoccay! -


Aduh sampai esok tak abis kalo aku nak tala upload sume. Senang2 kira korek sendirik kat youtube. Macam2 gila babeng nye video ada. Yang penting pakai internet fiber optik supaya tiada kebufferan lantas terjadinya permotongan stim.

Terbaru?

JB and Cik Selena jalan2 walk walk eat air (jalan jalan makan angin) kat Wangsa Walk!

Aih nape la tak cakap awal2 hang nak datang sana... Bleh saya ajak pekena Mee Udang Banjir kat blakang sana nunn.... Ajak Cik Selena skali kasik brapi sket mulut makan pedaih2 sket noo... hihi...



Kejadian ini  berlaku masa dia nak perform kat MTV World Stage kat Sunway Lagoon ari tu. So alang2 sampai awal kat Mesia dia jalan2 la dulu gamaknya. Pasar malam Sri Gombak je tak dan nak pegi.
 
Jadi walaupun ramai ketawakan saya sebab tiba2 join kaum remaja huha huha dan gay boy gay boy dengan minat kat mamat ni, saya tak kisah. Yang saya tau JB sangat sweet. Saya dah follow pun Twitter dia sekian hehe..



0 thoughs.. on "Justin dan kesuwitannya.."

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal