Wednesday, September 19, 2012

Duck duck go away, banyak orang nak tiru mulut anda adohai suweyyy...

Expressed by Noorita Yusof at 12:49 PM
Ahahaha.... Tak abis lagi ketawa pas baca blog akak senduk pagi tadi (kantoi pepagi dah bukak blog bagai. Nak kasik spark mulai hari katakan).

So kaitan repekkan ahkak senduk dengan saya adakah tak lain tak bukan adalah menasik tambahkan semata2.

Saya memang dari dahulu kala adalah sangat muntah nanah sangat tengok orang yg suka2 snap muka donald duck nih lantas post sebagai profile pic.

Maksudnya kalau raut wajah persis K-Pop tu its ok its alrite. Sila2. Memang comel serious. Tapi kalo setakat muka nasik goreng belacan macam saya ni toksah la Jemah oi... Buruk nor lah..
Sebab tu saya tak pernah mencoba nak snap gambar mulut2 itik segala ni sebab memang sedor diri akan kehuduhannya kalo teruskan niat tu. Tak pasal2 kena maki dalam blog kak senduk tu dan tak pasal2 tersenarai dalam carian google image.

Ni baru kita define as shomelll.. Kiyuutttt rasa nak buat bubur itik masak halia je rasa..




^_^



Caution! Ibu mengandung sila tekan X belah kanan atas NOW!




I ni plak lepas kecoh video Nora Danish 5 hari MC parody tu, baru nak sibuk carik yg ori nye kan baru paham apa ke hallah citenya. Pas tengok ni terus rasa nak nyorok dalam reban bagi pihak budak ni..

video




2 thoughs.. on "Duck duck go away, banyak orang nak tiru mulut anda adohai suweyyy..."

Masreena on October 3, 2012 at 10:13:00 AM GMT+8 said...

Tudung Sulaman Bunga Mawar

Rindu baca blog akak. Tak boleh ke kerap sikit update kak noorita?

Noorita Yusof on October 8, 2012 at 5:05:00 PM GMT+8 said...

oh sorry dik.. bz benar sejak dua menjak ni. insyaAllah akak akan kerapkan sikit yek. banyak menda nak share2 n kutuk2 tapi x dan hehe..

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal