Wednesday, October 24, 2012

Di balik cermin mimpi...

Expressed by Noorita Yusof at 11:15 PM 3 thoughs.. Links to this post
Pagi ni Mu'az celik2 mata je terus segar bugar sambil bercerita -  
"Mama, tadi kan Muaz mimpi Muaz pegi naik choo choo train dengan Oggy........."

Aku senyum sendiri.

Mimpi budak2 kan.. Menda yang menghiburkan hati derang. Yang buat derang gelak berdekah2..


Mimpi sang anak bujang...





Mimpi sang anak dara..





Mimpi sang papa..
(sampai main terajang je orang kat sebelah yeee.... hmmmph!)




Mimpi mama akhir2 ni..





Mimpi mama lagi.. 
Yang boleh membuatkan kesengihan sepanjang hari.. ^_^




Apa ada dalam cloud korang ya.. nge......

Monday, October 8, 2012

Singgah kejap

Expressed by Noorita Yusof at 5:03 PM 0 thoughs.. Links to this post
Sejak dulu sampai sekarang, everytime saya nampak signboard2 sebegini mesti ni yg pantas terlintas di fikiran.













No offense kawan2. Just image tegar dalam kepala sahaja.. 

Dulu ma salu pesan, tengok signboard ni & fikir. 
Kat mana yang kita rasa kita patut singgah.


 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal