Sunday, July 14, 2013

Nak lelong barang cikit..

Expressed by Noorita Yusof at 12:56 AM 4 thoughs.. Links to this post
Kawan2...
Kita kan nak mintak kan tolong sikit la kan..
Hari tu tanpa usul periksa lagi berfikiran panjang, saya telah terjebak.
Syndrome tu nama dia tengok-suka-action!

Ok la stret to de poin la k..

Saya dah tertengok-tersuka-teraction beli dengan dasyatnya baju.
Berkenan nye pasal..
Tapi bila dah dapat kan, adalah tak seswai cutting la plak.. Huwa.......

Jadi adalah nak let go.

Ni dier hamba abdi yang nak dilelong itu..


Guling ke tak guling tengok Dynas pakai..
Tu takde mikir2 lagi dah..
So, raya dah dekat.. cepatin cepatin...

So sapa berminat, pls personal msg kita k.. noorita_y@yahoo.com.

TQ!

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal