Sunday, July 14, 2013

Nak lelong barang cikit..

Expressed by Noorita Yusof at 12:56 AM
Kawan2...
Kita kan nak mintak kan tolong sikit la kan..
Hari tu tanpa usul periksa lagi berfikiran panjang, saya telah terjebak.
Syndrome tu nama dia tengok-suka-action!

Ok la stret to de poin la k..

Saya dah tertengok-tersuka-teraction beli dengan dasyatnya baju.
Berkenan nye pasal..
Tapi bila dah dapat kan, adalah tak seswai cutting la plak.. Huwa.......

Jadi adalah nak let go.

Ni dier hamba abdi yang nak dilelong itu..


Guling ke tak guling tengok Dynas pakai..
Tu takde mikir2 lagi dah..
So, raya dah dekat.. cepatin cepatin...

So sapa berminat, pls personal msg kita k.. noorita_y@yahoo.com.

TQ!

4 thoughs.. on "Nak lelong barang cikit.."

tenku butang on July 24, 2013 at 10:17:00 AM GMT+8 said...

oo.. cantik tone kaler dia.. cer try pomot kat FB.. mana tau ada org nak.. hee..

hai.. salam kenal,
follower no.96
done follow sini,
jom follow teman yea ..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Mas reena on October 5, 2013 at 5:52:00 PM GMT+8 said...

Kak Ieta, ni Mas PuTRi. Puas carik blog akak la ni baru jumpa. Visit la Page saya ek! =)

Blog Travel MaS PuTRi

Blog jimat Mas PuTRi

Dewi Aja on October 15, 2015 at 2:25:00 AM GMT+8 said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja on May 30, 2016 at 10:35:00 PM GMT+8 said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

You know what.... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal